Bestil tid til eftersyn hos din tandlæge på Amager

06 oktober 2020
Astrid Pedersen

Er du en af de mange danskere som ikke kan huske hvornår du sidst var til tandlæge? Så er det på tide at få booket en aftale. Der bør nemlig ikke gå mere end et år mellem hvert tandlæge besøg.

Hvis du ønsker at bevare dit blivende tandsæt sundt og stærkt bør du lade din tandlæge tjekke dine tænder og dit tandkød mindst en gang om året – og også gerne to. På den måde kan tandlægen konstatere om der skulle være ansatser til alvorlige lidelser så som parodontose, karies eller tandbylder – også på de steder som ikke kan ses med det blotte øje. Dette sker ved hjælp af røntgen udstyr som kan afsløre eksempelvis syreskader mellem dine tænder, eller abscesser under tandkøds randen.

Skulle det vise sig at der er tilløb til diverse dårligdomme i din mund vil tandlægen kunne sætte en forebyggende behandling i gang. Dette vil kunne spare dig for mange penge og smerter i forbindelse med behandling af parodontose, udtrækning af tænder, rodbehandlinger og lignende. Og det er da værd at tage med.

Find din lokale tandlæge på Amager

Hvis det således er så længe siden du har sat dig i tandlæge stolen og gabt højt op at du hverken kan huske dato eller årstal, bør du hurtigst muligt få en tid hos din lokale tandlæge. Det er en god idé at vælge en tandlæge som har praksis eller klinik tæt på din bopæl. Så skal du ikke så langt – og dette er en fordel hvis du i fremtiden skal deltage i et behandlings forløb med hyppige konsultationer.

Er du bosiddende i den centrale del af Amager kan du med fordel vælge Tandlæge Henrik Budtz som din tandlæge klinik. Tandlæge Henrik Budtz har sin beliggenhed tæt på krydset mellem Amagerbrogade og Englandsvej / Øresundsvej. Du kan bestille tid online på tandlaege-amager.dk