Børnehaven fik besøg af nogle tryllekunstnere

28 januar 2013
admin
image

Min veninde er i færd med at arrangere vores søsters polterabend. Hun har før arrangeret polterabends for nogle forskellige veninder, hun har dermed en smule erfaring, som hun kunne trække på nu. Hun skal ararngere den sjove dag sammen med hendes søsters bedste veninder. Vi bestemte ret hurtigt, at de vil arrangere en sjov og uforglemmelig dag, som de sent vil glemme. Vi modtog en hel del forslag fra nogle af alle de andre veninder. Beklageligvis var størstedelen af dem set mange gange tidligere. Vi modtog dog enkelte forslag angående serveringsteater og/eller tryllekunstnere. Vi besluttede at arbejde videre med nogle få af disse forslag, især da de selv havde talt om serveringsteater og/eller tryllekunstnere. Min venindes søster er nemlig ret vild med serveringsteater. Pigen synes, at det altid er så utrolig sjovt. Vi har oplevet denne for for teater nogle forskellige steder, samt min veninde syntes også, at det er virkelig sjovt. Vi har dog erfaret, at mange af deres venner ikke ved, hvad et serveringsteater helt præcist går ud på. Vi besluttede derfor, at de vil booke et serveringsteater, der kan underholde os hen under aftensmaden. Vi besluttede også, at de vil finde et par tryllekunstnere.

Min veninde ved udmærket, at det er hendes søsters særlige og uforglemmelige dag, men de besluttede alligevel at være lidt Strid overfor søsteren. Hun skal på ingen måder få lov til at beslutte alt omkring denne dag. Og ikke, idet de er så utrolig søde, at de ikke vil klæde søsteren ud eller tvinger hende til at sælge kys til forbipasserende mænd på strøget. Det betyder, at de hyrer et par tryllekunstnere velvidende, at hendes storsøster bare ikke kan lide dem. Hun syntes virkelig bare ikke, at der findes noget som helst magisk omkring tryllekunstnere. Vi havde talt en smule om, hvordan disse tryllekunstnere kunne blive en del af dagens lidt pakkede agenda. Skal de blot vise nogle forskellige tricks og tryllekunstner? Vi syntes dog, at det syntes lidt for kedeligt. Vi tænkte, at dagen vil være noget sjovere, såfremt de alle selv skulle deltage i arrangementerne. Vi kom dermed frem til den idé, at de vil booke et par tryllekunstnere, der kunne lære os et par tricks om dagen. Det vil uden tvivl føre til et rigtig stort grineanfald. Men hvor finder folk lige et serveringsteater samt et par tryllekunstnere? Vi søgte naturligvis online på internettet, samt de fandt ret hurtigt en hjemmeside, hvor man til vores store overraskelse kunne bestille begge typer kunstnere. Vi kontaktede kundeservicen på denne webside, da de ikke rigtig kunne finde nogle svar på vore spørgsmål. Kan de booke et sjovt serveringsteater, der ville troppe op på et bestemt tidspunkt på en i forvejen aftalt restaurant? Og kan de booke et par tryllekunstnere, der ville vise nogle tricks for os?

Da de reserverede plads på min søsters favoritrestaurant, spurgte de naturligvis, om restauranten kan give tilladelse til, at de hyrede et serveringsteater, der kunne underholde os. Til at begynde med anede restauranten ikke, præcist hvad de talte om. Men da restauranten havde forstået konceptet, sagde restauranten ja. Restauranten ville i forvejen booke et lille og lidt privat selskabslokale til os, så det var ikke et videre diskussionsemne, såfremt de ville hyre et serveringsteater. Vi skulle blot love, at restauranten vil blive delagtiggjort i selve planlægningen heraf. De ansatte synes egentlig, at det lød til at blive ret underholdende. Da serveringsteateret var på plads, skulle de booke et par tryllekunstnere. Vi havde fundet nogle tryllekunstnere. Problemet var imidlertid at booke nogle, der ville lære os et par underholdende tricks. De var ret tilbageholdende overfor tanken. Til slut fandt de heldigvis et par tryllekunstnere, der var med på hele tanken. De ville gerne lære os unge tøser et enkelt trylleri og/eller flere.