Er din iphone 11 skærm også gået i stykker? Så find løsningen her

20 juni 2022
Kamilla Sonne

advertorial

Den mest populære telefon i verden er de ikoniske smarphones fra Apple. Og en iphone 11 er ingen undtagelse, da denne model er utroligt populær, også blandt danskerne.

De nyere iphones som fx model 11 er blandt andet karakteriseret ved, at de næsten ikke har nogen knapper. I stedet har de en stor og lækker skærm, som er oplagt at streame eller surfe på.

Dog gør denne store skærm også, at iphone 11 er utroligt skrøbelig. Mange vil opleve, at deres iphone 11 skærm hurtigt går i stykker eller bliver ridset.

Det kræver blot, at man er tilpas uheldig, fx hvis man taber telefonen på gulvet eller har den liggende i lommen sammen med nøgler eller andre skarpe genstande.

Hvis din iphone 11 skærm er gået i stykker, er der dog ingen grund til at fortvivle, for løsningen er ikke langt væk.

iphone 11 skærm

Køb en ny iphone 11 skærm online

At få repareret sin iphone 11 skærm hos apple kan ofte ikke betale sig – prisen er nærmest, som hvis man køber en helt ny telefon.

Du kan dog nemt og hurtigt købe en ny iphone 11 skærm online, uden at du skal være bekymret for kvaliteten. Du skal blot huske at være meget opmærksom på, i hvilken webshop du finder den nye skærm.

På den måde kan du relativt nemt og hurtigt få erstattet din ødelagte iphone 11 skærm med en, der er både ny, hel og holdbar.

Sådan sikrer du god kvalitet

Mange tøver med at købe deres iphone 11 skærm, fordi de er bange for at få fat i dårlige kopivarer. Du kan dog sagtens få fingrene i en god skærm, der nærmest er som den originale, når du handler online.

Det handler bare om at købe på den rigtige hjemmeside – gerne en med gode anmeldelser og et stort udvalg af skærme. Så er du sikret en god kvalitet.