Hosting med fantastisk service

28 februar 2013
admin
image

Min kusine erkender, at vi konstant udvikler ny og banebrydende teknik. Hun forstår dog ikke, grunden til at man udviklede en konkret ting, som man giver op til flere forskellige navne. Lad os nu som eksempel tage begrebet hosting. Eftersom jeg gik med tanken om at ville starte en hjemmeside, ledte jeg online på internettet for på den måde at kunne få sig lidt viden. Det skal siges, at jeg langtfra anede meget om teknik. Min kusine synes selv, at jeg var nogenlunde med. Hun faldt ret tilfældigt over begrebet hosting, hvor jeg fandt ud af, præcist hvad begrebet faktisk mener. Min kusine føler mig lige pludselig ret teknisk, så jeg var ret henrykt af mig selv. Min stolthed forsvandt ret hurtigt, idet jeg faldt over begrebet cloud hosting.

Min kusine havde siddet i flere timer, da jeg forsøgte at kunne finde nøjagtig ud af forskellen imellem cloud hosting samt normal hosting. Hun ved ikke, hvorvidt det udelukkende var mig, men jeg kan virkelig ikke forstå det. Hun forstår ikke, grunden til at man valgte at fremstille noget, som de benævner to forskellige navne. Min kusine har imidlertid en ubegrundet mistanke om, at der et eller andet mærkeligt sted ude i den store verden sidder en lille mand, som gnider sine små fede hænder samt griner højlydt på grund af alle tosserne som mig, der hovedløst forsøger på at kunne finde ud af, hvad cloud hosting egentlig var. Hun fatter ikke, hvordan man har afsat tanken til at starte med? Hun forestiller mig, at denne samme lille man har siddet i et eller andet møde, på hvilket han har sagt, at hans virksomhed tilbyder cloud hosting. Da folk sandsynligvis må have spurgt, hvad den præcise forskel egentlig va på det samt almindelig hosting, har han sandsynligvis kigget på  dem hver især med det der ”ved I virkelig ikke det”-blik. Hvorefter de alle bare har accepteret, at der eksisterer forskellige navne for hosting, eftersom de ikke ville fremstå som nogle uvidende fjolser. For mig svare det lidt til, hvis man kalder en decideret spade for en grave-i-jorden-ske. To arbejdsredskaber, der var nøjagtigt det helt samme, og som der kan det helt samme, men som har to forskellige navne.

Efter jeg havde set mig blind på alt det cloud hosting, blev jeg med et lidt nervøs. Hun blev bekymret for, hvorvidt der findes en essentiel forskel imellem hosting samt cloud hosting, som jeg måske kunne have overset. For tænk nu såfremt normal hosting virkelig var bedre, så jeg ville begå en stor fejl ved at ville udvælge det ene ting i stedet for den  anden. Som før nævnt, var jeg jo langtfra ret erfaren med teknik. Det skulle derfor ikke undre mig, såfremt der virkelige findes en betydningsfuld forskel, som jeg fuldstændig har overset. Grebet af angst, kontaktede jeg min ven, Søren. Hun spurgte, hvorvidt jeg bør vælge cloud hosting. Hun spørger ydermere, hvorvidt Søren kunne fortælle  mig, præcist hvad forskellen er imellem det samt hosting. Her efter en vag forklaring samt flere temmelig tekniske fagudtryk, som jeg aldrig har hørt tale om tidligere, råder han mig umiddelbart til at ville vælge normal hosting. Stædig som jeg altid har været, satte jeg mig igen foran computeren, idet jeg bare vil finde en løsning på det her forvirrende cloud hosting mysterium. Min kusine sad det meste af natten, så i dag var jeg heldigvis blevet klogere omkring mange tekniske ting. Desværre får jeg aldrig løst mit mysterium med cloud hosting. Da uret blev 03.10, valgte jeg derfor at ville skrive en længere mail til en hjemmeside som yder noget teknisk-support for at stille  det nagende spørgsmål med hensyn til cloud hosting. Hun glædede mig lidt til at kunne se hjemmesidens svar.