Hvor blød er en kashmir cardigan

12 maj 2013
admin
image

Det er jo blevet ganske moderne at glide sin krop ind i en rigtig dejlig kashmir cardigan. Og dette populære materiale er jo skønt at have på. Det passer også til en hver anledning og så kan det jo også væres af faktisk alle kropstyper. Den skrappe modeekspert Sofie, forudser at selve cardiganen jo vil blive det helt store trend her i dette år. Fordi ligesom hun også selv siger, så kan sådan en rigtig flot kashmir cardigan jo altid gøre et helt outfit perfekt. Jeg møder Sofie på hendes egen arbejdsplads. Og her der er hun så i sving med sådan at style på en model i den lækreste cardigan. Og man kan jo også se på det smukke stykke tøj hvordan at det jo også er skabt til at kunne blive båret af sådan en rigtig dame. Denne kashmir cardigan fremhæver jo de kvindelige former på alle de helt korrekte måder. Så når at jeg så ser på modellen så kan jeg jo også se, hvordan at hun jo føler sig sådan rigtig godt tilpas i denne meget flotte cardigan. Mødet med Sofie og modellen har jo faktisk allerede givet mig sådan en stor lyst til at købe endnu en lækker kashmir cardigan.

Sofie tager mig så med hende ind i det store lokale hvor at de har alt dette tøj til hele denne dags styling. Det er jo som at være død og så være kommet ind i cardigan himlen. For der er jo kashmir cardigans i alle slags designs og mønstrer. Disse milde rosa farvede fanger allerførste mit eget skarpe øje. Jeg bliver jo komplet draget af netop denne vidunderlige cardigan der har perlebroderi på begge skuldre. Sofie kigger på mig. Jeg tror at hun jo har set denne kærlighed spire mellem undertegnede og kashmir cardiganen. Hun smiler nemlig og siger så “Altså du må gerne prøve den. Det er jo faktisk også en af min egne favoritter”. Undertegnede skynder mig jo at tage min gamle cardigan af. Muligvis er jeg også en smule for ivrig efter at skulle få denne sarte lyserøde farvede kashmir cardigan på, men altså i det øjeblik er jeg jo fuldstændig ligeglad med hvad de andre tænker om mig. Jeg må bare få den her cardigan på. Den passer perfekt. Jeg er jo helt vild med alle perlebroderierne som smukt også ligger oven på mine skuldre og pynter. Undertegnede ved med det vuns hvordan jeg jo må købe denne unikke kashmir cardigan. Jeg spørger Sofie hvad de nu lige koster. Uden bare at blink så siger hun jo blot “Altså det skal du slet ikke lige tænke over. Du beholder den bare”. Undertegnede bliver jo komplet stum. Jeg ved godt hvordan at jeg jo ikke lige kan tage imod en cardigan som jo helt sikkert også er så dyr fra sådan en dame som at jeg jo faktisk kun lige selv har mødt. Men altså Sofie insisterer, og så bliver man jo nødt til at skulle sige ja tak, tænker jeg.

Jeg beholder selvfølgelig også min nye kashmir cardigan på under i løbet af hele mit eget interview med Sofie som fortæller mig om de unikke former for forskellige cardigans som at vi nu vil se sådan i løbet af året. Det vil jo især blive eftertragtet at iføre sig selv en kashmir cardigan i en hård farve. Det er jo også mest de længere typer som at vi så vil se en masse til, plus en masse lange cardigans. En kashmir cardigan fungerer godt med en fin skjorte indenunder. Men kan jo også bruges sådan ud over en almindelig t-shirt. For der er jo rigtig mange forskellige muligheder med sådan en god cardigan. Og derfor er det jo også en rigtig god investering. Og man kan jo med fordel købe en kashmir cardigan i lækker kvalitet, da det jo vil være et dejligt stykke tøj som at man også kan benytte til faktisk alt.