It support efter dit ønske

14 marts 2013
admin
image

Efter jeg selv lige er gået på pension så har jeg sat mig selv for, selv at starte på min egen tidligere favorit hobby igen. Jeg elsker at været rigtig kreativ og jeg vil også gerne lære en masse fra mig. Så derfor valgte jeg mig faktisk for selv at starte en rigtig blog. Jeg vidste dog godt hurtigt, hvordan at jeg havde brug for en til at tage sig af alt it driften. Jeg er ikke vokset op i en specielt teknisk verden. Da jeg selv bar helt ung, så var der jo ikke noget som helst der hed hjemmsider, og it support var overhoved ikke opdaget endnu. Jeg vidste ikke hvordan jeg så lige skulle komme helt i gang med at blogge, uden at vide noget som helst omkring it drift. Så undertegnede valgte bare at ringe op til min kære søde sønd Ved navn Mark, der gerne ville hjælpe mig.

Jeg gik jo hurtigt i gang med at udfolde mine store kreativitet. Og mit allerførste projekt blev faktisk sådan et kæmpe strikke tæppe. Da Mark kom på besøg dagen efter, blev vi også helt enige omkring, at han fra nu af skulle stå for hele it driften på min blog, så at jeg ikke alene skulle sidde og rode med det. Så vi aftalte, at når nu jeg lige havde skrevet sådan et indlæg eller taget billeder af de ting som jeg jo lavede, ja så skulle jeg sende dem til Min kære søn i en smart e-mail med en overskrift ”It support”. Og derefter så ville han jo sætte dem direkte ind på min blog ligesom en anden it support. Og det hele gik faktisk også godt. Jeg mente det var rigtig hyggeligt sådan at jeg blot kunne være lidt kreativ, og hvordan at Mark sørgede for hele it driften. Min kære lille blog fik faktisk hastigt mange faste læsere. Og folk begyndte også at kommentere på mine egne indlæg og sende nogle billeder til min egen e-mail, for at vise mig alle de flotte ting som at de også selv havde skabt. Og det gik op for mig, hvordan at jeg helt selv blev nødsaget til at stå for hele it driften i fremtiden. Jeg havde så mange forskellige kloge læsere nu, at det faktisk var for besværligt for mig selv, at jeg selv skulle skrive direkte direkte til Mark flere gange i løbet af dagen for at spørge han om noget it support. Han havde jo faktisk heller ikke tid til selv, at sidde der og bare sætte nogle nye ting ind på min blog for mig selv op til flere gange i løbet af dagen. Og undertegnede havde ikke penge til sådan at betale penge til ham for, selv at tage sig selv af alt it driften.

Så vi valgte derfor, at sætte en komplet weekend af til at jeg så skulle lære, selv at blive min helt egen it support. I begyndelsen forstod jeg overhoved ikke, noget som helst af alt det som han han forklarede mig. Jeg var også sikker på, at jeg aldrig ville kunne lære noget som helst af det omkring it drift. I løbet af hele weekenden så overvejede jeg også flere gange, sådan at kontakte et professionelt it support firma for at få dem til sådan, at stå for hele min blog. Men Mark forklarede mig, at det også ville være alt for dyrt. Og der var faktisk ingen anden udvej, end at koncentrer mig og så skrive så mange forskellige notater ned, som at jeg kunne klar imens Mark forklarede og fortalte. Jeg har stået for hele it supporten på min egen lille blog nu i sådan et halvt år nu, og jeg mener jeg også er så småt ved, selv at have helt styr på det hele. Jeg er selvfølgelig ikke så hurtig som Mark jo var, man altså jeg styrer min helt egen lille blog, hvilket jeg er ganske stolt af.