Jeg elsker deres 24-7 support

16 maj 2013
admin
image

Jeg er jo lidt nervøs for at skulle tage nogle lidt for store spring. Dengang jeg begyndte min egen netbutik ønskede jeg af den grund også at beholde mit gamle job lige så længe jeg kunne. Men det krævede jo en god IT support. For jeg har ikke meget forstand på det med teknologi eller internet, så jeg ringede ofte til sådan en 24-7 support. Ved dem der havde jeg mulighed for at kunne spørge om faktisk hvad som helst som jeg nu var lidt i tvivl omkring. Den store fordel ved 24-7 support er jo også at jeg også kunne ringe om natten, når jeg ikke var på arbejde, og lidt høre lidt om min kommende netbutik. Det var jo en længere omgang at skulle lave min netbutik. Og jeg ønskede jo faktisk først at sige mit job op, når jeg selv mente den også var færdig. Havde det nu ikke været for den gode 24-7 support så var jeg ikke blevet færdig lige så hastigt. Der var jo også altid sådan en venlig mand, som også kunne hjælpe mig lidt med hjemmesiden.

Historien omkring den her IT support startede da jeg selv fik ideen omkring at sælge nogle skægge T-shirts på nettet. Og jeg havde jo kontakt til sådan en stor grossist i udlandet, som nu kunne sende en hel række T-shirts hjem til mig. Og jeg behøvede kun sådan en hjemmeside, og et lager med plads til alt dette tøj. Så kunne jeg selv sende disse ordrer ud. For at lave den her side fandt jeg et firma, som nu stod klar med noget IT support når jeg ønskede dette. Og de havde jo endda 24-7 support, så at jeg kunne ringe om natten, omkring mine problemer. Efter meget hårdt arbejde begyndte min egen side jo at tage sin form. Og med deres gode IT support vidste jeg konstant hvordan hjemmesiden nu fungerede, samt hvorledes den nu kunne gøres bedre. Dette har senere hen gjort dette langt nemmere at skulle udvide siden, samt også tilføje nye T-shirts. På grund af deres gode 24-7 support vidste jeg faktisk også hvordan at jeg fik siden på nettet, og hvordan at jeg nu fulgte med i selve interessen. Selvom at jeg ikke er nogen ekspert i det med pc, så er det ganske interessant at kunne se hvor mange forskellige besøgende som kommer på min side.

Dengang min egen netbutik langt om længe så var parat, satte jeg den online. Og efter blot en dags tid så kom der ordrer ind. Og jeg begyndte straks at finde de rigtige T-shirts frem og pakke dem alle ned. Så tænk at min forretning nu allerede var så godt i fuld gang. Men lige pludselig så var siden nu helt nede. Så jeg ringede straks ind til min IT support og spurgte så hvad som der nu også var gået galt. Åbenbart så var der også så mange forskellige besøgende at hele siden ikke kunne følge helt med dem. De anbefalede jo at udvide hele min egen server, sådan at der så var plads til alle disse nye besøgende. Jeg sagde ja til 24-7 supportens tilbud, og lige pludselig så var jeg også ved helt at drukne igen i nye ordrer. Dels min nye ansatte og jeg fik travl.

Og jeg måtte lynhurtigt bestille flere T-shirts hjem, samt ansatte sådan endnu en god medarbejder for lige at når samtlige af de mange ordrer. Og efter blot 3 ugers tid så var mit system fyldt helt med ordrer. Jeg sagde så mit gamle job op, og har lige siden fokuseret på sådan min egen netbutik. Ved god hjælp af den fantastiske IT support så har jeg også tilføjet sådan en lagerstatus inde på siden, samt sådan en række nye produkter. Hvis nu det ikke var for selve firmaets 24-7 support så var jeg faktisk aldrig selv kommet så langt. Og jeg har flere gange ringet og takket meget for deres utrolige assistance. Så hvis nu du selv leder efter sådan en god IT support som også kan hjælpe dig, døgnet rundt, så anbefaler jeg dem. For ganske få firmaer tilbyder 24-7 support ligesom de.