Jeg køber compact flash kort til familien

23 april 2013
admin
image

Altså det sker at selv jeg kan lave en fejl. Problemet det er jo hvis en fejl også går ud over hele mit job. Jeg arbejder for en ganske stor webshop der forhandler elektronik. Min opgave er jo at pakke samtllige af varerne så de kan blive sendt hen til den rette kunde. Og det lyder som et dødkedeligt arbejde, men jeg mener nu at det faktisk er sjovt. Jeg får en ordre og også en mærkat med denne kundes leveringsadresse. Så er det jo faktisk min opgave at tage alle disse bestilte produkter og så pakke dem alle godt ind, og så sætte køberen mærkat på selve pakken, så den kan blive sendt med posten. Og der findes jo faktisk alt lige fra micro sd kort eller compact flash kort, til store fjernsyn og bærbare computere inde på vores varelager. Hver ordre er jo unik, og den skal også pakkes ind på en ny måde. Men når at det nu er en masse bestillinger kan der opstå nogle fejl. Som min egen brøler med micro sd kortene og compact flash kortet.

For 5 måneders tid tilbage så havde vi virkelig travlt. For det svinger meget hvor mange bestillinger som vi nu har på en dag. Men lige den dag væltede det jo nærsten ind med bestillinger. Og jeg løb jo rundt omkring inde på vores lager og hentede varer til kunderne. Så dengang jeg så en kunde havde købt 2 micro sd kort, og en anden kunde havde købt et compact flash kort løb jeg jo hen og tog så det hele ned på en gang. Og herefter så fandt jeg jo 2 fine pakker, og fordelte så varerne. Der var altså ikke fordi jeg sådan lige tænkte helt så meget over netop disse 2 kunder, og lige så snart jeg havde klasket en label på de helt rigtig pakker så blev de sendt samtidig med at jeg kiggede på den næste ordre. Men kun 3 dage senere fik jeg 2 opkald ude fra hver sin søde kunde. Den første kunde kunne ikke sådan forstå hvorfor at hun nu lige havde modtage et yderligere compact flash kort sammen med hendes eget micro sd kort. Den anden kunde havde så fået en helt tom æske med en faktura men faktisk slet intet compact flash kort. Og jeg så så på ordrene og kunne så huske hvordan jeg jo havde pakket disse 2 kunder sammen. Den første kunde med 2 micro sd kort havde ved en lille fejl faktisk også modtaget den anden kundes produkt.

Og det var en pinlig affære for mig og jeg måtte da også selv ringe til begge disse kunder og undskylde for fejlen. Og vi vlagte så at selve kunden med micro sd kortene og som havde modtaget et yderligere compact flash kort, faktisk bare kunne beholde det. Samt den kunde der ikke lige har modtaget sine egne varer fik så øjeblikkeligt en frisk levering, plus et gavekort fra os som et plaster på såret. Jeg prøvede at se lidt positivt på det. For hvis det havde været sådan et stort tv der nu var blevet sendt forkert så havde det jo været en anden affære. Man altså så havde jeg også opdaget hvis tvet så kom i en forkert æske. Man vil jo altid lave fejl, men det er jo ganske vigtigt at holde sig hoved koldt. Især når at der er mange ordrer og så mange produkter. Heldigvis var begge disse kundder ganske søde og de gav os gode bedømmer efter episoden. Selvom jeg havde fejlet med begge deres pakker. Og selve det nok heller ikkel bliver med micro sd kort og compact flash kort den næste gang. Og med både micro sd kort og compact flash kort er jo ganske små. Og jeg havde nok selv tænkt de gemte sig nedenunder fakturaen dengang jeg nu lukkede pakkerne.