Køb corsage til store kvinder

17 april 2013
admin
image

I Storkøbenhavn finder man jo en undertøjsbutik, der virkelig skiller sig selv ud fra de andre. Ejeren har nu valgt udelukkende, at tilbyde to typer spændende undertøj i hele forretningen. Her bliver der især rettet fokus på netop corsager, som Mille, som selv ejer forretningen mener, også er noget af det mest kvindelige undertøj som en dame kan iføre sig selv. ”Det smukke ved netop corsager er, hvordan det nu fremhæver kvindekroppen. Et smukt corsage kan kombineres med en fræk gstreng alt efter eget ønske. Ligemeget hvilken type gstreng du nu er på udkig efter at få så har vi det. Og jeg er selv, ret vild med at blande mit corsage med en flot lys gstreng. Jeg synes at disse to typer undertøj virkelig giver et rigtig flot look og fremhæver alt det som jeg også gerne vil kunne fremhæve ved min egen krop” fortæller hun.

Inde i denne smukke forretning kan man jo selv finde nøjagtigt den corsage, som man lige er på udkig efter selv. Og der findes jo også et helt hav af modeller, der lever op til selv den mest kræsne køber. Hvis du selv lige er den type, som ikke selv sådan har lyst til, at gå rundt i helt præcis det samme som alle de andre folk, jamen så kan du jo med fordel kigge forbi Milles forretning. For alle gstrenge er håndlavet og der finder jo faktisk ikke to som er helt ens. Her bliver der aldrig gået på noget kompromis med selve den god kvalitet og pasform. “og jeg er ret vild med, at være lidt anderledes og så have noget, som ingen andre folk har.” fortæller Mille glad og fortsætter ”hver og en corsage er købt i udlandet. Der er ikke andre som sælger dem her i landet. Og jeg er gennemsnitligt ude på en forretningsrejse 9 gange i løbet af året hvor at jeg opdager nye materialer, så at jeg jo også kan skabe en helt ny gstreng. Og jeg benytter også meget tid på sådan, at kunne finde den allerbedst syerske i de helt små landsbyer. Jeg har nu fået som erfaring, at de nemlig hver gang laver de flotteste corsager” fortæller hun.

Inde i Milles forretning kan du jo samtidig få lavet dit corsage, så at du jo får netop den facon og netop det materiale, som du går og drømmer om. Når du også handler hos Hende, så er du jo også sikret en god oplevelse og en god service i topklasse. ”Vi sørger jo altid for sådan, at kunne give alle vores kunder gode fred og ro til rigtig at gå rundt og så kigge. For mange så er det jo grænseoverskridende, at få noget hjælp til sådan, at erhverve en gstreng. Vi har selvfølgelig ikke lyst til sådan, at gøre vores kunder generte, så jeg venter altid til sådan at de selv beder om noget hjælp” forklarer En glad Mille. Man føler sig også velkommen her i denne smukke forretning lige når man så rigtig træder helt ind af hoveddøren. Her bliver man jo budt velkommen af to søde og ganske glade damer. Og hele forretningen er pænt lavet med noget velour tapet og noget bløde tæpper på gulvet. Og på væggene hænger der nogle indrammede corsager, der skaber en fræk stemning. Alt i alt så er det jo en helt anderledes oplevelse, at handle her i Den søde Milles forretning. Det bliver jo også lige med et sjovt og interessant, at se på deres voksende udvalg. Hvorimod man så før i tiden, bare havde hevet den første og de bedste ned fra en hylde, på vej ud af selve forretningen. ”Vi har mange helt fast kunder. Jeg sætter stor pris på dem alle og jeg kender dem jo også godt med tiden. Det er dejligt, at alle folk er så lykkelige for sådan, at besøge os.” Slutter Hun, inden at vi forlader forretningen.