Lad et professionelt misbrugscenter forestå din alkoholbehandling

06 april 2020
Astrid Pedersen
Lad et professionelt misbrugscenter forestå din alkoholbehandling

Er du led og ked af dit alkoholmisbrug – men ved du ikke helt hvorledes du skal gribe det an? Så bør du med det samme undersøge mulighederne for en effektiv alkoholbehandling, som kan hjælpe dig ud af dit misbrug.

Hvilken slags alkoholbehandling skal jeg vælge?

Du bør se dig rigtig godt for, når du skal vælge den behandling, som skal få dig ud af dit alkoholmisbrug. Mange udbydere af alkoholbehandling lover hurtig ”helbredelse” for alkoholisme – og det er dem, du skal passe på. For det første skal du ikke regne med nogen sinde af blive ”helbredt” for din afhængighed. Den vil følge dig hele livet, og derfor skal du lære at leve med den som evig ledsager.

For det andet er der ingen hurtigt eller nem vej ud af et misbrug. Det har som regel taget tid at opbygge det, og det vil tage tid at nedbryde det igen. Derfor bør du holde dig til de etablerede misbrugscentre, som kan tilbyde behandling med langsigtede virkninger.

Samtidig skal du gå efter et behandlingscenter, som giver mulighed for indlogering i den periode hvor behandlingen står på. Så er du nemlig sikker på at være langt fra dit daglige miljø, og dermed få alle de dårlige vaner og farlige fristelser på afstand. Og så kan du koncentrere dig fuldt og helt om din afvænning.

Hvor kan jeg få en alkoholbehandling med varig effekt?

Hos Behandlingscenter Stien, som er et danske misbrugscenter med særligt fokus på afvænning af alkoholikere og misbrugere af receptpligtig medicin, kan du blive tilbudt behandling som indeholder såvel afrusning som terapi og opfølgende samtaler. Du vil fra start til slut blive behandlet med respekt og omsorg – og der er ingen der dømmer dig uanset din baggrund eller livs situation.

Du kan læse mere om alkoholbehandling, og kontakte Behandlingscenter Stien, på behandlingscenter-stien.dk