Mange håndværkere bruger It outsourcing

27 februar 2013
admin
image

Min storesøster har sin egen virksomhed, der i dag var gået hen og blevet ret stor og succesfuld. Dette betyder desuden, at alle de ansatte ret tit havde behov for it support. De påtænker derfor, om de skal hyre en ny medarbejder, der skal stå for it support til alle de andre medarbejdere. På den anden siden, overvejer de desuden, om de måske skal indgå en fast kontrakt med hensyn til it outsourcing. Min viden til alle fordelene ved it outsourcing fremfor intern it support var begrænset. Derimod vidste vores brors kæreste, rene, meget om alt dette, idet Rene tidligere havde jobbet med netop it support. Jeg havde lovet min søster, at han ville adspørge min kæreste, rene,, om Rene kunne rådgive min søster en lille smule. Min søster havde søgt efter en del oplysninger på internettet. Hun fandt naturligvis også rigtig mange virksomheder, der sælger flere forskellige former for it support. Desværre fandt han til gengæld så mange oplysninger, at han ender med at blive endnu mere forvirret. Formålet med hans jagt er nemlig at oparbejde en større forståelse for alle fordelene og ulemperne ved it outsourcing. Min brors kæreste, rene, sagde heldigvis ja til at han ville rådgive min søster lidt.

Jeg aner ikke, grunden til at han skulle med ude at spise. Realiteten var imidlertid, at vores brors kæreste og jeg lige var ankommet hjem efter en meget lækker middag med min søster og hans samarbejdspartner. Hele denne aften talte de stort set kun om arbejde. Hvis de ikke lige talte om it outsourcing, talte de alle om it support. Til vores brors egen store forundring, er det faktisk en ganske interessant aften. Han lærer en hel masse om, hvad en større virksomhed skal tænke en del over, når de påtænker at indgå en fast kontrakt med hensyn til it outsourcing. Jeg lære også meget om forskellige former for it support. Jeg lærer specilet meget om alle fordelene og ulemperne ved en egen it support funktion sammenlignet med en ekstern it support. Jeg var især overrasket omkring, hvor utrolig interessant it outsourcing egentlig var.

Hvis vores brors kæreste inden dagens middag havde prøvet på at fortælle ham lidt om it outsourcing, var min bror nok ret sikker på, at han hurtigt ville have skiftet taleemne. Hvis vores bror tænker over det, så havde jeg nok altid ment, at min kærestes fagområde er  en kende kedelig. Jeg var flov over at skulle indrømme det, men i dag tænker han til gengæld, at den mening nok skyldtes min egen uvidenhed. Jeg havde derfor bestemt sig for, at han fremover ville huske at stille flere spørgsmål til min kærestes arbejde. På den ene side for at udvide min egen personlige viden, og dels for at udvise interesse for ham og mandens profession. Jeg vidste jo, hvor utrolig vigtigt det også var for ham selv, at Rene udviser interesse for vores bror og mit interesser. Den endelige konklusion må således ende med, at min fars forestående behov for at skulle lære mere om it outsourcing og flere forskellige former for it support har forvandlet vores bror til en bedre kæreste. Jeg overvejede nu, om han skal fortælle min kæreste om hans tanker. Jeg ville gerne vise ham, at han nu erkender, at han på netop det her punkt helt klart vil kunne oppe mig. Derudover vidste  han, at Rene bare ville grine af det. Han vidste jo, at vores bror konstant render til ham, når han selv havde brug for lidt it support. På en måde kunne du nok påstå, at vi havde indgået en usynlig kontrakt om it outsourcing. Fordelen var dog, at vores bror ikke betaler for min it support.