Mange vil gerne arbejde i begravelsesforretningen

09 april 2013
admin
image

Jeg havde længe selv gået med en drøm, om selv at kunne starte min helt egen begravelsesforretning. Jeg var nemlig virkelig lykkelig for hele mit daværende job som bedemand på amager. Men altså jeg har jo altid rigtig gerne selv ville være min helt egen chef. Jeg kunne godt lide ideen om at jeg personligt kunne bestemme hvorledes at dagligdagen skulle være, hvad vi nu kunne tilbyde samt hvorledes begravelsesforretningen skal se ud. Mange begravelsesforretninger har en ganske dyster butiksindretning, med sorte møbler og kedelige farver på væggene. Det ligner snart i forvejen en kedelig bisættelser så snart at man bare træder ind til sådan et sted. Og der er jo rent faktisk ikke nogen grund til at skulle gøre alle familierne til den afdøde endnu mere kede af det end de i forvejen var. Jeg har altid selv forestilliet mig at min egen begravelsesforretning, kunne være et godt sted hvor at man selv fik løftet sit humør lidt. Dermed ikke sagt, at der skal være pangfarver på alle væggene samt en stor klovn på kontoret. Men jeg forestillede mig bare at jeg ville lave begravelsesforretningen i lyse farver. Jeg ville stå for at alle mine kære kunder til hver en tid følte sig dejligt tilpas, samt havde det behageligt, ved at kunne placere sig i dejlig bløde sofastole samt flotte velduftende blomster på selve kontoret. I stedet for det klassiske kontorbord med kedelige stole. Alle de mange ideer jeg gik med, blev ført helt ud i livet dengang jeg endelig åbnede min egen begravelsesforretning.

Jeg har på nuværende tidspunkt gået og været min egen chef i omkring 3 års tid og jeg har to ansatte. Forretningen ligger på amager. Jeg kunne simpelthen ikke undvære at skulle være bedemand på amager. Det er også en dejlig ø, med venlige indbyggere samt meget dejlige gader. Begravelsesforretningen er nu blevet lige det som at jeg ville have at den blev. Og den har den meget positive atmosfære som at jeg gerne ville tilbyde. Dels jeg samt mine kære andre ansatte bruger meget tid på alle hver vores kunder. Og vi tager os også tid til at kunne tale mere med dem alle sammen, og lære dem lidt bedre at kende. Sådan at vi ved præcis hvorledes vi nemlig kan lave, en virkelig perfekte bisættelser for den afdøde.

Da jeg hyrede Søde Maja, så havde hun allerede før arbejdet som bedemand på amager i omkring 4 års tid. Og hun var rigtig lykkelig for hendes gamle arbejde, men hun savnede noget mere forpligtigelse smat kontakt til kunderne. Jeg vidste også lige mede det samme, at jeg gerne ville hyre Maja dengang jeg mødte hende. For hun er den slags som kan skabe en afslappende atmosfære om sig, plus så er hun simpelthen så sød. For ikke at glemme arbejdsom, og så har hun en gave for selv at kunne arrangere som at jeg aldrig har set før nu. Jeg ved faktisk ikke hvad jeg jeg dog skulle gøre hvis det ikke var for Maja. Men det er nu lidt sjovt, for Camilla har faktisk også været bedemand på amager før. Men en del år inden at jeg hyrede hende. Camilla faldt jeg helt for, netop fordi at hun altid kan formå at holde hovedet køligt. Hun bliver faktisk aldrig for presset, plus så er hun altså virkelig god til selv at kunne tage sig af kunderne. Jeg tror faktisk at vi hos os er nok måske den eneste begravelsesforretning hvor at, hver eneste ansat er en rigtig kvindelig bedemand, på amager. Men jeg er nu rigtig lykkelig for at jeg besluttede mig for selv, at gå hen og blive selvstændig bedemand på amager. Jeg synes helt ærligt talt at vi faktisk udskiller os meget fra hver eneste anden bedemand på amager. Min forretning, hverdag samt personalet, er præcis som at jeg nu havde håber det. Jeg elsker at jeg hver eneste dag vågner og rent faktisk glæder mig til at kunne skabe en rigtig smuk begravelse for alle mine kunder.