Med kamera men uden micro SD kort

14 april 2013
admin
image

Da hvor jeg jo købte mit helt nye kamera, fulgte der jo sådan et sd kort med det. Manden, der solgte kameraet til mig han, så forsikrede mig om, at det jo passede sådan til mit nye kamera. Og han forklarede mig også, hvordan at jeg skulle isætte det. Men han viste mig det jo faktisk ikke. Og det undrede jeg mig faktisk en smule over dengang jeg nu forlod butikken. Men jeg tænkte ikke sådan videre over det. Og jeg gik jo så ud fra, at han nu godt vidste hvilket et sd kort der var det helt rigtige, selvom at jeg jo selv troede, at kameraet skulle have et smart micro sd kort.

Da jeg nu kom hjem skyndte jeg mig, selv at sætte hele mit kamera op i opladeren og pakke sd kortet helt ud. Og jeg kunne næsten ikke vente med sådan, at skulle kunne komme ud og s tage nogle billeder. Det var en smuk sommerdag. Alle blomstrerne var også begyndt sådan at dukke op fra jorden, og hele solen den skinnede. Da hvor jeg skulle sætte mit sd kort i kameraet så viste det sig, at jeg jo faktisk havde haft helt ret i min mistanke. Mit fine flotte kamera skulle jo bruge sådan et micro sd kort. Og jeg blev altså bare så frustreret over, at ham sælgeren ikke havde haft forstand på, hvilket sd kort der nu skulle passe til mit kamera. Og klokken var desværre så blevet for sent til, at jeg sådan kunne nå tilbage til selve butikken. Så jeg måtte så vente allerede til den kommende dag.

Og jeg havde jo faktisk ikke gemt selve kvitteringen. For manden havde jo også forsikret mig om, at mit nye kamera ikke selv skulle bruge sådan et micro sd kort. Og han fortalte mig, meget overbevisende, at netop denne type kamera jo kun bruger normale sd kort. Jeg begik jo den store fejl, at jeg jo stolede på ham. Så jeg hoppede hurtigt i mit tøj allerede om morgenen, og jeg var klar til, at skulle konfrontere manden i butikken. Med mit kamera og sd kort i tasken skyndte jeg mig derned. Og jeg så at der var sådan et lille skilt henne ved alle deres micro sd kort hvor der stod ”udsolgt”. Og jeg blev stiktosset. Nu var jeg jo pludselig godt klar over, hvorfor at han så havde solgt det normale sd kort. Han havde jo slet og ret været så fræk, sådan at bilde mig ind, at mit fine kamera slet ikke kunne benytte sådan et micro sd kort, fordi at de bare var helt udsolgt.

Og jeg gik så lige hen til selve sælgeren, for så at skulle konfrontere ham. Så jeg forklarede ham, at mit kamera jo skulle benytte sådan et micro sd kort, og at han dagen forinden jo havde fejlinformeret mig, og solgt sådan et forkert sd kort til mig i stedet. Og jeg forklarede ham, at jeg jo udmærket selv var helt klar over, at han bevidst havde begået den fejl, fordi at alle deres micro sd kort var helt udsolgt. Manden stod og stirrede på mig uden sådan, at reagere på nogle af de ting jeg nu sagde til ham. Lige pludselig så spørger han efter min kviterring på det. Og jeg fortæller ham, at jeg jo så har mistet den. “Altså jeg kan jo faktisk ikke lige gøre noget, hvis nu du ikke sådan kan bevise, at du jo selv købte dit sd kort her” siger han. “men du kan da vel godt huske mig. For jeg var her så sent som i går. Og jeg var overbevist om, at selve kameraet også skulle bruge sådan et micro sd kort, men hvor du så sagde nej til mig” svarede jeg så. Så jeg måtte forlade butikken uden sådan, at kunne få mine penge igen eller bare det hele rette micro sf kort. Det er den dårligste kunderserivce som jeg nogensinde faktisk har fået mig. Og jeg vil altså slet ikke tilråde nogle folk sådan at skulle sd kort i hans butik. Så vil jeg hellere bare købe dem på internettet.