Pift parforholdet op med sexlegetøj

06 oktober 2017
Astrid Pedersen
Pift parforholdet op med sexlegetøj

Når man har været sammen i et vist antal år, kan det godt være så som så med den dér gnist, som antændte kærlighedens bål dengang i begyndelsen af forholdet. Men selvom bålet næsten er brændt ud, er det muligt at få jeres sexliv til at rejse sig som en fugl Føniks af asken – det kræver blot lidt arbejde fra begges sider, en god håndfuld opmærksomhed og omsorg – og måske et nyt stykke sexlegetøj.

Få sexlivet på skinner med blid BDSM

Det er simpelt hen på tide at slippe de hemmelige fantasier fri, og til dette formål er de rette rekvisitter en absolut nødvendighed. Hos belugi.dk finder I alt, hvad der skal bruges for at udleve et vaskeægte Fifty Shades Of Grey Scenarie: Blindfolds, ball gags, forede håndjern, ridepiske, klemmer til brystvorterne, butt plugs og andre erotiske artikler, som gør afstraffelse til den rene nydelse.

Vibrerende ekstase – en sikker vinder

Er I mere til den helt traditionelle erotiske leg, kan denne peppes voldsomt op med en af de mange forskellige typer vibratorer, der findes på markedet. Hos https://www.belugi.dk/ finder du Nordens største udvalg i vibratorer i alle afskygninger til markedets laveste priser – og med hurtig leveringstid!