Sådan kan en inkasso advokat hjælpe

15 januar 2020
Cecilie Mortensen
Sådan kan en inkasso advokat hjælpe

I enhver virksomhed er man afhængig af, at der løbende kommer indtægter ind fra kunder, samarbejdspartnere m.m. Derfor kan også være frustrerende, når man har dårlige betalere, som ikke får betalt deres regninger til tiden. Det kan betyde, at man selv får svært ved at betale de ting, der står til at betales. Det kan derfor også blive en skrue uden ende – især hvis en part har tænkt sig slet ikke at betale.

Hvis du er virksomhedsejer, så har du måske også prøvet at rykke kunder for deres manglende betaling. I nogle tilfælde er det mere ligetil end andre. Når det dog ikke lykkedes, eller man lige pludselig ikke kan få fat i den, der skal betale, så kan det være nødvendigt med ekstra hjælp. Hvis du har forsøgt forgæves, så kan næste skridt være at føre parten til inkasso – og her kan første skridt være at kontakte en advokat.

 

Få hjælp til ubetalte regninger fra en inkasso advokat

Den rette person at kontakte kan være en inkasso advokat – naturligvis også under den forudsætning, at beløbet har en størrelse, som giver mening at føre videre til en inkasso advokat. Her kan du overlade arbejdet til en professionel, som kender til de fremgangsmåder, som man kan gå igennem for at få sine penge tilbage. Og naturligvis uden at man selv behøver at forholde sig til hele processen. Det kan derfor også være givet rigtig godt ud, når man bruger denne fremgangsmetode. 

For at komme godt i gang, så kan man starte med at kontakte et advokathus, som kan hjælpe med denne slags sager. Her kan man også få en idé omkring, hvad det vil koste en at bruge deres hjælp. Man kan derfor også hurtigt vurdere om det giver mening at hyre en inkasso advokat til den betaling, som ikke er faldet endnu. Du kan også læse mere her.