Smartphone reparation af flere af ens telefoner

10 april 2020
Anders Lundtang Hansen
Smartphone reparation af flere af ens telefoner

Nogle af os mennesker er bare virkelig uheldige, og det kan være, vi simpelthen bare kommer ud for mange uheld, eller man føler, at der er nogle, der ikke holder hånden over en, så man hele tiden oplever Murphys lov, hvor alt der kan gå galt, går galt.

Eksempelvis kan det være, hvis man lige har indleveret ens telefon som iPhone reparation i Frederikshavn, og man så kommer hjem for at finde ens reservetelefon frem, der så også vælger at gå i stykker kort tid efter.

Dette kan være fordi, at selvom det også er en iPhone, så har den ligget for længe uden at blive brugt, så hardwaren bare langsomt er gået i udu, eller at ens opdateringer på telefonen ikke fungerer længere.

Det er jo lettere uheldigt, hvis man skulle bruge sådan en reserve-telefon, mens ens mere moderne iPhone var til reparation, og man ikke kunne få udleveret en som reserve fra stedet indtil da.

Man troede ellers lige, man havde været så smart ved at gemme den gamle telefon, fordi man godt vidste, der ville være en stor chance for, at man ville ende med at komme ud for et uheld, der kunne gøre skade på telefonen, så man havde brug for en i baghånden.

Sådan kan det desværre gå, selvom man virkelig havde lyst til at give den gamle telefon i bytte, da den ikke var særligt meget værd længere, og man ikke kunne bruge apps til den af nyere generation.

Så kan man enten vælge at sende ens reserve-telefon til reparation i Frederikshavn samme sted, men hvis man bedømmer, at den alligevel ikke vil holde særligt længe alligevel, så kan det måske bedre svare sig, at man investerer i en nyere telefon, man kan bruge som reserve.

Dette behøver jo ikke være en ny fra, men man kan købe en, der er lettere brugt.